Over mij

Stefan Terpstra

Stefan Terpstra

Docent Muziek en Nederlands | Onderwijs & ICT Muzikant |
E-mail: stefanterpstra@gmail.com

De domeinen muziek en taal laten zich in mijn leven goed met elkaar combineren. In beide domeinen staat communicatie centraal. Ik studeerde piano, pop- en jazzmuziek en Opleiding Docent Muziek aan het conservatorium. Tevens studeerde ik Nederlands. Ik ben docent in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik actief als muzikant.

Ik ben werkzaam op SG De Dijk in Medemblik als docent in de vakken Muziek en Nederlands. Daarnaast heeft ICT-didactiek mijn interesse en ben ik als onderwijsprofessional actief als onderwijsontwikkelaar. Verder ben ik betrokken bij de muzikale activiteiten die op school plaatsvinden, zoals de musical en de jaarlijkse talentenjacht. Ook ben ik mentor van een tweede klas mavo-havo.

In 2018 voltooide ik de lerarenopleiding Nederlands. Sinds 2012 ben ik eerstegraads bevoegd als Docent Muziek. In de jaren ’90 studeerde ik piano pop- en jazzmuziek aan het conservatorium en heb ik opgetreden in het hele land. Ook werkte ik op een muziekschool. Ik ben sinds mijn jeugd actief als muzikant.

Lees verder


Bewaren